Aquest web fa servir cookies per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, acceptes l'ús de les cookies al teu dispositiu tal com s'explica a Info sobre les cookies.
Reserva ara

POLÍTICA DE PRIVACIDAD Y PROTECCIÓN DE DATOS

 
De conformidad con lo establecido en el artículo 10 de la ley 34/2002, de 11 de Julio de Servicios de la Sociedad de la Información y el Comercio Electrónico (en adelante LSSI), le informamos de que el titular de las páginas web

  • www.hotelavenida-zaragoza.com 
  • www.hotelavenida-zaragoza.mobi

es la mercantil Hernández Martínez Hostelería, S.L., con CIF: B99044166 y domicilio en Zaragoza, Avenida César Augusto, nº 55, 50003, inscrita en Registro Mercantil al Tomo 3.184, Folio 23, Hoja número Z-37.628, Inscripción 1ª, con teléfono 976439300. 

Hernández Martínez Hostelería, S.L., titular de las mencionadas páginas web, pretende mediante esta declaración informar a sus visitantes de la política que la empresa sigue en el tratamiento de los datos que se reciben en este sitio Web.
 

POLÍTICA DE PROTECCIÓN DE DATOS

1. Derecho de información

De conformidad con lo establecido por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (en adelante LOPD), Hernández Martínez Hostelería, S.L. (en adelante HOTEL AVENIDA), titular de las Webs www.hotelavenida-zaragoza.com y www.hotelavenida-zaragoza.mobi (en adelante, los sitios Web), informa al usuario de este sitio de la existencia de un fichero automatizado de datos de carácter personal creado por HOTEL AVENIDA y bajo su responsabilidad.

2. Finalidad

Los datos de los usuarios registrados a través de los formularios habilitados al efecto en el sitio Web son recabados y van a ser tratados e incluidos en los ficheros de HOTEL AVENIDA con la finalidad de facilitar la prestación de los servicios que HOTEL AVENIDA proporciona a través de dicho sitio Web, que no es otro que la de atender la solicitud de reserva efectuada a través de la Web y facilitar a sus clientes una presencia online rápida y efectiva y ofrecerle servicios que pudieran resultar del interés del usuario.

3. Carácter obligatorio o facultativo de la información facilitada por el usuario y veracidad de los datos.

Los campos señalados en el formulario de registro a cumplimentar por el usuario son estrictamente necesarios para atender a su petición, siendo voluntaria la inclusión de datos en todos los campos.

El usuario garantiza que los datos personales facilitados a HOTEL AVENIDA son veraces y se hace responsable de comunicar al mismo cualquier modificación de los mismos.

4. Consentimiento del usuario

El envío de datos personales, mediante el uso de cualquiera de los formularios electrónicos de HOTEL AVENIDA, o a través de los formularios de BOOKING.COM o, en su caso, mensajes de correo electrónico, supone el consentimiento expreso del remitente al tratamiento automatizado de los datos incluidos en los medios de comunicación indicados, para las finalidades antes descritas así como al envío de comunicaciones vía electrónica con información acerca de nuestros servicios.
5. Derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición de los usuarios

El usuario podrá ejercer sus derechos de acceso, rectificación, oposición y cancelación al tratamiento de sus datos personales, en los términos y condiciones previstos en la LOPD. Podrá ejercer estos derechos dirigiéndose a Hernández Martínez Hostelería, S.L., Departamento de Protección de Datos, Avda. César Augusto, nº 55, 50003 Zaragoza, adjuntando fotocopia de su DNI o documento acreditativo de su identidad.

6. Seguridad

HOTEL AVENIDA mantiene los niveles de seguridad de protección de datos personales conforme al Real Decreto 1720/2007, de 21 de diciembre,relativo a las medidas de seguridad de los ficheros automatizados que contengan datos de carácter personal, y ha establecido todos los medios técnicos a su alcance para evitar la pérdida, mal uso, alteración, acceso no autorizado y robo de los datos que el usuario facilite a través de los sitios Web o el correo electrónico, sin perjuicio de informarle de que las medidas de seguridad en Internet no son inexpugnables.

HOTEL AVENIDA se compromete a cumplir con el deber de secreto y confidencialidad respecto de los datos personales contenidos en el fichero automatizado de acuerdo con la legislación aplicable, así como a conferirles un tratamiento seguro en las cesiones, que en su caso, puedan producirse.

7. Política de Enlaces.

Proporcionamos enlaces con sitios Web de otras empresas / organismos sobre los que no tenemos control y que no cubre nuestra política de privacidad. Le recomendamos que lea las políticas de privacidad que se incluyen en estos y todos los sitios.

8. Información sobre cookies y técnicas de "spamming"

Las páginas web del Hotel Avenida generan cookies en los equipos de los usuarios, con la exclusiva finalidad de facilitar su navegación por las diferentes páginas del presente sitio Web y en ningún caso permitirán la identificación del usuario. El usuario consiente el uso de dichas coockies. En cualquier caso, el usuario podrá denegar o impedir la instalación de estas cookies modificando la configuración de su navegador. 

HOTEL AVENIDA no utiliza técnicas de "spamming" y únicamente tratará los datos que el usuario transmita mediante los formularios electrónicos habilitados en este sitio Web o mensajes de correo electrónico. 

En caso de duda o controversia relativas a la política de privacidad y de protección de datos personales de HOTEL AVENIDA, el usuario puede ponerse en contacto con nosotros. El tratamiento de los datos de carácter personal, así como el envío de comunicaciones comerciales realizadas por medios electrónicos, son conformes a la LOPD (B.O.E. de 14 de diciembre de 1999) y a la Ley 34/2002, de 11 de julio, de Servicios de la Sociedad de la Información y de Comercio electrónico (B.O.E. de 12 de julio de 2002).

9. Modificación de la presente política de privacidad

HOTEL AVENIDA se reserva el derecho a modificar la presente política para adaptarla a futuras novedades legislativas o jurisprudenciales, así como a prácticas de la industria, informando previamente a los usuarios de los cambios que en ella se produzcan.
 

INFORMACIÓN DE BOOKING.COM COMO GESTOR DE NUESTRO MOTOR DE RESERVAS

Política de privacitat

Data efectiva: desembre de 2017

Aquesta política de privacitat s’aplica a www.hotelavenida-zaragoza.com, que és propietat i està operat per Hotel Avenida. Aquesta política de privacitat descriu com recollim i fem servir les dades personals que afegeixes al nostre lloc web: www.hotelavenida-zaragoza.com. També descriu les opcions que tens disponibles pel que fa a l’ús que fem de les teves dades personals i com pots accedir i actualitzar aquestes dades. Pot ser que actualitzem aquesta política de privacitat de tant en tant. Per tant, visita aquesta pàgina regularment per estar al cas de les actualitzacions.

Tipus de dades personals que recollim.

El tipus de dades personals que recollim inclou:

  • Nom, cognoms, e-mail, número de telèfon i adreça;
  • Dades de la targeta (tipus de targeta, número de targeta, titular de la targeta, data de caducitat i codi de seguretat);
  • Informació de l'estada del client, que inclou la data d'entrada i de sortida, les peticions especials que hagi fet i les observacions sobre els serveis que prefereixes (que inclou les preferències pel que fa a l'habitació, instal·lacions o qualsevol altre servei del qual facis ús);
  • Informació que afegeixis pel que fa a les preferències de màrqueting o relacionades amb la participació a enquestes, concursos o ofertes promocionals;

Quan visitis el nostre web, fins i tot si no fas cap reserva, pot ser que recollim certa informació, com ara l'adreça IP, quin navegador fas servir, i informació sobre el sistema operatiu del teu ordinador, la versió de l'aplicació i els idiomes i les pàgines que se t'han mostrat. Si fas servir un dispositiu mòbil, també pot ser que recollim dades que identifiquen el teu dispositiu mòbil, configuracions i característiques específiques del dispositiu i dades de la longitud i la latitud. Quan fas una reserva, el nostre sistema registra a través de quins mitjans i des de quins webs has fet la reserva. Si aquestes dades t'identifiquen com a una persona física, es consideren dades personals que estan subjectes a aquesta política de privacitat.

Sempre pots triar quines dades personals ens vols proporcionar (si és que ens en vols proporcionar cap). Tot i així, si tries no proporcionar-nos alguna dada, pot ser que alguna de les transaccions que facis amb nosaltres quedi afectada.

Per què recollim, fem servir i compartim les teves dades personals?

  • Reserves: fem servir les teves dades personals per completar i administrar la teva reserva online.
  • Servei d'Atenció al client: fem servir les teves dades personals per poder-te oferir un servei d'Atenció al client.
  • Comentaris dels clients: pot ser que fem servir les teves dades de contacte per convidar-te, per e-mail, a escriure un comentari després de l'estada. Això pot ajudar altres viatgers a triar l'allotjament que fa més per a ells.
  • Activitats de màrqueting: també fem servir les teves dades per portar a terme activitats de màrqueting, tal com està permès per la llei.
  • Altres comunicacions: pot ser que ens posem en contacte amb tu per e-mail, correu postal, telèfon o a través d'un SMS. El mètode que fem servir dependrà de les dades de contacte que hagis compartit amb nosaltres. Hi pot haver diverses raons per fer-ho:
    • Pot ser que hàgim de respondre i gestionar peticions que hagis fet.
    • Si no acabes una reserva online, pot ser que t'enviem un e-mail recordatori perquè continuïs amb la reserva. Creiem que aquest servei addicional et pot anar bé perquè et permet continuar la reserva sense haver de tornar a buscar allotjament o emplenar les teves dades de nou.
    • Quan fas servir els nostres serveis, pot ser que t'enviem un qüestionari o que et convidem a deixar un comentari sobre la teva experiència amb el nostre web.
  • Motius legals: en alguns casos, pot ser que necessitem fer servir les teves dades per gestionar i resoldre conflictes jurídics i per portar a terme investigacions i requeriments normatius.
  • Detecció i prevenció del frau: pot ser que fem servir les teves dades personals per detectar i prevenir fraus i altres activitats il·legals o no desitjades.
  • Millora dels nostres serveis: per últim, fem servir les teves dades personals amb finalitats analítiques i per millorar els nostres serveis, l’experiència de l’usuari i la funcionalitat i la qualitat dels nostres serveis de viatges online.

Per processar les teves dades tal com s'ha descrit més amunt, ens emparem en les següents bases legals:

  • Execució d'un contracte: pot ser que necessitem fer servir les teves dades per executar el contracte que tens amb nosaltres. Per exemple, si utilitzes els nostres serveis per fer una reserva online, farem servir les teves dades per portar a terme la nostra obligació de completar i administrar la reserva seguint el contracte que tenim amb tu.
  • Interessos legítims: pot ser que fem servir les teves dades per interessos legítims, com ara per oferir-te el contingut més adequat al web, e-mails i newsletters, per millorar i promoure els nostres productes i serveis i el contingut del nostre web, i per motius administratius, legals o de detecció de frau.
  • Consentiment: podem comptar amb el teu consentiment per fer servir les teves dades personals en certes campanyes de màrqueting directe. Pots retirar el teu consentiment en qualsevol moment si et poses en contacte amb les adreces que hi ha al final d'aquesta política de privacitat.

Com compartim les teves dades personals amb tercers?

  • Booking.com: ens hem associat amb Booking.com B.V., que té seu a Herengracht 597, 1017 CE, Amsterdam, Països Baixos (www.booking.com) (en endavant, Booking.com) per oferir-te els nostres serveis de reserva online. Tot i que nosaltres facilitem el contingut d'aquest web i tu reserves directament amb nosaltres, les reserves es processen a través de Booking.com. Per tant, la informació que ens facilitis a través d'aquest web es compartirà amb Booking.com i els seus afiliats. Això pot incloure informació personal com el teu nom, les teves dades de contacte, les teves dades de pagament, els noms de les persones que viatgen amb tu i qualsevol preferència que hagis especificat en fer la reserva. Si vols més informació sobre el grup corporatiu de Booking.com, ves a Sobre Booking.com.
    Booking.com t'enviarà un e-mail de confirmació, un e-mail abans d'arribar a l'allotjament i més informació sobre la zona i l'allotjament. Booking.com també posa a la teva disposició el seu servei internacional d'Atenció al client des de les seves oficines locals, disponible les 24 hores cada dia en més de 20 idiomes. En compartir les teves dades amb el servei d'Atenció al client global de Booking.com, permets que el seu personal et pugui ajudar quan ho necessitis. Booking.com pot fer servir les teves dades amb finalitats tècniques, analítiques i de màrqueting, tal com es descriu en les Condicions de privadesa de Booking.com. Això pot significar que les teves dades també es comparteixin amb altres membres de The Priceline Group (Agoda.com, Rentalcars.com i Kayak.com) amb finalitats analítiques. D'aquesta manera, t'enviaran ofertes que et poden interessar relacionades amb els viatges i oferir-te un servei personalitzat. Si tens cap pregunta sobre com processa les teves dades personals Booking.com, posa't en contacte amb atencio.client@booking.com.
  • BookingSuite: pot ser que les teves dades personals es comparteixin amb l'empresa que gestiona aquest web, BookingSuite B.V, amb seu a Herengracht 597, 1017 CE Amsterdam, Països Baixos (suite.booking.com). BookingSuite compartirà les teves dades personals amb Booking.com, amb els objectius que s'especifiquen més amunt.
  • Proveïdors de serveis (tercers): pot ser que fem servir proveïdors de serveis per processar les teves dades personals en nom nostre. Això es fa per diversos motius, com ara per facilitar el pagament de les reserves, enviar material de màrqueting o per dur a terme serveis de suport analític. Els proveïdors de serveis externs han de complir amb clàusules de confidencialitat i no poden fer servir les teves dades personals per a cap altre motiu.
  • Autoritats competents: revelarem dades personals a les autoritats competents si així ho requereix la llei o si és estrictament necessari per prevenir, detectar o perseguir el frau i altres actes criminals.

Conservació de les dades personals

Conservarem les teves dades personals tant de temps com creguem necessari per poder oferir-te els nostres serveis, complir amb les lleis aplicables (això inclou les que tenen a veure amb la conservació de documents), resoldre conflictes amb qualsevol de les parts i, en definitiva, per poder portar a terme el nostre negoci. Totes les dades personals que conservem estaran subjectes a aquesta política de privacitat.

Quins procediments de seguretat fem servir per preservar les teves dades personals?

D'acord amb les lleis aplicables sobre protecció de dades, complim amb processos raonables per prevenir l'accés no autoritzat i el mal ús de les dades personals. Per tal de protegir i preservar qualsevol informació personal que ens hagis donat, utilitzem sistemes i procediments de negoci apropiats. També fem servir procediments de seguretat i restriccions tècniques i físiques per accedir i fer servir les dades personals als nostres servidors. Només el personal autoritzat pot accedir a les dades personals per tal de poder exercir les seves funcions.

Com pots controlar les teves dades personals?

Sempre tens dret de revisar les dades personals que tenim al nostre sistema. Si vols que t'enviem les teves dades personals que tenim, envia'ns un e-mail a l'adreça de més avall. Escriu a l’assumpte de l’e-mail "Sol·licitud d’informació personal" perquè el procés sigui més ràpid.
També et pots posar en contacte amb nosaltres si creus que les teves dades personals no són correctes, si no vols que fem servir més les teves dades personals o si tens qualsevol altra pregunta sobre com es fan servir les teves dades personals o sobre la política de privacitat. Si és així, només cal que ens enviïs un e-mail o ens escriguis fent servir les dades de més avall. Gestionarem la teva petició d'acord amb la llei de protecció de dades aplicable.

Qui és el responsable de processar les teves dades personals?

Hotel Avenida, Avenida Cesar Augusto, 55, 50003 Saragossa, Espanya. Si tens cap comentari o suggeriment sobre aquesta política de privacitat, envia un e-mail a info@hotelavenida-zaragoza.com.