Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Når du fortsætter med at bruge denne side, accepterer du brugen af cookies på din enhed som beskrevet i vores regler om cookies.
Book nu

POLÍTICA DE PRIVACIDAD Y PROTECCIÓN DE DATOS

 
De conformidad con lo establecido en el artículo 10 de la ley 34/2002, de 11 de Julio de Servicios de la Sociedad de la Información y el Comercio Electrónico (en adelante LSSI), le informamos de que el titular de las páginas web

  • www.hotelavenida-zaragoza.com 
  • www.hotelavenida-zaragoza.mobi

es la mercantil Hernández Martínez Hostelería, S.L., con CIF: B99044166 y domicilio en Zaragoza, Avenida César Augusto, nº 55, 50003, inscrita en Registro Mercantil al Tomo 3.184, Folio 23, Hoja número Z-37.628, Inscripción 1ª, con teléfono 976439300. 

Hernández Martínez Hostelería, S.L., titular de las mencionadas páginas web, pretende mediante esta declaración informar a sus visitantes de la política que la empresa sigue en el tratamiento de los datos que se reciben en este sitio Web.
 

POLÍTICA DE PROTECCIÓN DE DATOS

1. Derecho de información

De conformidad con lo establecido por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (en adelante LOPD), Hernández Martínez Hostelería, S.L. (en adelante HOTEL AVENIDA), titular de las Webs www.hotelavenida-zaragoza.com y www.hotelavenida-zaragoza.mobi (en adelante, los sitios Web), informa al usuario de este sitio de la existencia de un fichero automatizado de datos de carácter personal creado por HOTEL AVENIDA y bajo su responsabilidad.

2. Finalidad

Los datos de los usuarios registrados a través de los formularios habilitados al efecto en el sitio Web son recabados y van a ser tratados e incluidos en los ficheros de HOTEL AVENIDA con la finalidad de facilitar la prestación de los servicios que HOTEL AVENIDA proporciona a través de dicho sitio Web, que no es otro que la de atender la solicitud de reserva efectuada a través de la Web y facilitar a sus clientes una presencia online rápida y efectiva y ofrecerle servicios que pudieran resultar del interés del usuario.

3. Carácter obligatorio o facultativo de la información facilitada por el usuario y veracidad de los datos.

Los campos señalados en el formulario de registro a cumplimentar por el usuario son estrictamente necesarios para atender a su petición, siendo voluntaria la inclusión de datos en todos los campos.

El usuario garantiza que los datos personales facilitados a HOTEL AVENIDA son veraces y se hace responsable de comunicar al mismo cualquier modificación de los mismos.

4. Consentimiento del usuario

El envío de datos personales, mediante el uso de cualquiera de los formularios electrónicos de HOTEL AVENIDA, o a través de los formularios de BOOKING.COM o, en su caso, mensajes de correo electrónico, supone el consentimiento expreso del remitente al tratamiento automatizado de los datos incluidos en los medios de comunicación indicados, para las finalidades antes descritas así como al envío de comunicaciones vía electrónica con información acerca de nuestros servicios.
5. Derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición de los usuarios

El usuario podrá ejercer sus derechos de acceso, rectificación, oposición y cancelación al tratamiento de sus datos personales, en los términos y condiciones previstos en la LOPD. Podrá ejercer estos derechos dirigiéndose a Hernández Martínez Hostelería, S.L., Departamento de Protección de Datos, Avda. César Augusto, nº 55, 50003 Zaragoza, adjuntando fotocopia de su DNI o documento acreditativo de su identidad.

6. Seguridad

HOTEL AVENIDA mantiene los niveles de seguridad de protección de datos personales conforme al Real Decreto 1720/2007, de 21 de diciembre,relativo a las medidas de seguridad de los ficheros automatizados que contengan datos de carácter personal, y ha establecido todos los medios técnicos a su alcance para evitar la pérdida, mal uso, alteración, acceso no autorizado y robo de los datos que el usuario facilite a través de los sitios Web o el correo electrónico, sin perjuicio de informarle de que las medidas de seguridad en Internet no son inexpugnables.

HOTEL AVENIDA se compromete a cumplir con el deber de secreto y confidencialidad respecto de los datos personales contenidos en el fichero automatizado de acuerdo con la legislación aplicable, así como a conferirles un tratamiento seguro en las cesiones, que en su caso, puedan producirse.

7. Política de Enlaces.

Proporcionamos enlaces con sitios Web de otras empresas / organismos sobre los que no tenemos control y que no cubre nuestra política de privacidad. Le recomendamos que lea las políticas de privacidad que se incluyen en estos y todos los sitios.

8. Información sobre cookies y técnicas de "spamming"

Las páginas web del Hotel Avenida generan cookies en los equipos de los usuarios, con la exclusiva finalidad de facilitar su navegación por las diferentes páginas del presente sitio Web y en ningún caso permitirán la identificación del usuario. El usuario consiente el uso de dichas coockies. En cualquier caso, el usuario podrá denegar o impedir la instalación de estas cookies modificando la configuración de su navegador. 

HOTEL AVENIDA no utiliza técnicas de "spamming" y únicamente tratará los datos que el usuario transmita mediante los formularios electrónicos habilitados en este sitio Web o mensajes de correo electrónico. 

En caso de duda o controversia relativas a la política de privacidad y de protección de datos personales de HOTEL AVENIDA, el usuario puede ponerse en contacto con nosotros. El tratamiento de los datos de carácter personal, así como el envío de comunicaciones comerciales realizadas por medios electrónicos, son conformes a la LOPD (B.O.E. de 14 de diciembre de 1999) y a la Ley 34/2002, de 11 de julio, de Servicios de la Sociedad de la Información y de Comercio electrónico (B.O.E. de 12 de julio de 2002).

9. Modificación de la presente política de privacidad

HOTEL AVENIDA se reserva el derecho a modificar la presente política para adaptarla a futuras novedades legislativas o jurisprudenciales, así como a prácticas de la industria, informando previamente a los usuarios de los cambios que en ella se produzcan.
 

INFORMACIÓN DE BOOKING.COM COMO GESTOR DE NUESTRO MOTOR DE RESERVAS

Erklæring om databeskyttelse

Ikrafttrædelsesdato: december 2017

Denne erklæring om databeskyttelse gælder for www.hotelavenida-zaragoza.com, der er ejet og drevet af Hotel Avenida. Denne erklæring om databeskyttelse beskriver hvordan vi indsamler og bruger de personoplysninger du angiver på vores website: www.hotelavenida-zaragoza.com. Den beskriver også de valgmuligheder du har hvad angår vores brug af dine personoplysninger samt hvordan du kan få adgang til og opdatere disse oplysninger. Vi foretager eventuelt ændringer af denne erklæring fra tid til anden, så besøg denne side med jævne mellemrum for at holde dig opdateret.

Hvilke typer personoplysninger indsamler vi?

Vi indsamler bl.a. disse typer personoplysninger:

  • Dit fornavn, efternavn, e-mailadresse, telefonnummer og bopælsadresse
  • Kreditkortoplysninger (korttype, kreditkortnummer, navn på kortet, udløbsdato og cvc-kode)
  • Information om gæstens ophold, herunder ankomst- og afrejsedatoer, særlige ønsker, observationer om dine servicepræferencer (herunder værelsespræferencer, faciliteter eller enhver anden anvendt service)
  • Den information du har angivet angående dine markedsføringspræferencer eller i forbindelse med deltagelse i spørgeundersøgelser, konkurrencer eller salgskampagner

Når du besøger vores website, selvom du ikke booker noget, indsamler vi eventuelt visse oplysninger, f.eks. din IP-adresse, hvilken browser du bruger, samt oplysninger om din computers styresystem, applikationsversion, sprogindstillinger og sider du har fået vist. Hvis du bruger en mobil enhed, indsamler vi eventuelt også data der identificerer din mobilenhed, indstillingerne og egenskaber på din enhed og oplysninger om breddegrad/højdegrad. Når du foretager en booking, registrerer vores system på hvilke måder og gennem hvilke websites du har foretaget din booking. Hvis disse oplysninger kan identificere dig som person, vil de blive behandlet som personoplysninger, som er underlagt denne erklæring om databeskyttelse.

Du kan altid vælge hvilke personoplysninger (hvis nogen) du ønsker at give os. Hvis du dog vælger ikke at give os visse oplysninger, vil nogle af dine transaktioner hos os eventuelt blive påvirket af det.

Hvorfor indsamler, bruger og deler vi dine personoplysninger?

  • Bookinger: Vi bruger dine personoplysninger til at gennemføre og administrere din booking på nettet.
  • Kundeservice: Vi bruger dine personoplysninger til yde kundeservice.
  • Gæsteanmeldelser: Vi vil eventuelt bruge dine kontaktoplysninger til at sende dig en e-mail med en invitation til at skrive en gæsteanmeldelse efter dit ophold. Dette kan hjælpe andre rejsende med at vælge det overnatningssted der passer bedst til dem.
  • Markedsføringsaktiviteter: Vi bruger desuden dine oplysninger til markedsføringsaktiviteter i henhold til lovgivningen.
  • Anden kommunikation: Der kan være andre lejligheder hvor vi kontakter dig per e-mail, post, telefon eller sms, afhængigt af hvilke kontaktoplysninger du giver os. Der kan være forskellige grunde til dette:
    • Vi har muligvis brug for at besvare og behandle anmodninger du har foretaget.
    • Hvis du ikke har færdiggjort en booking på nettet, sender vi dig eventuelt en påmindelse per e-mail om at fortsætte bookingen. Vi tror på at denne ekstra service er nyttig for dig da du blot kan fortsætte bookingen uden at skulle søge på ny eller udfylde dine oplysninger igen.
    • Når du anvender vores tjenester, sender vi dig eventuelt et spørgeskema eller en invitation til at anmelde din oplevelse med vores website.
  • Juridiske årsager: I nogle tilfælde kan vi være nødt til at bruge dine personoplysninger til at behandle og opklare juridiske tvister, til lovmæssige undersøgelser og overholdelse af love og regler.
  • Afsløring og forebyggelse af svindel: Vi vil eventuelt bruge dine personoplysninger til at afsløre og forebygge svindel samt andre ulovlige og uønskede aktiviteter.
  • Forbedring af vores tjenester: Endelig bruger vi dine personoplysninger til analytiske formål for at forbedre vores tjenester, forbedre brugeroplevelsen samt funktioner og kvaliteten af vores rejsetjenester på nettet.

Når vi behandler dine oplysninger som beskrevet ovenfor, er det på følgende lovmæssige grundlag:

  • Kontraktopfyldelse: Brugen af dine oplysninger kan være nødvendig for at opfylde den kontrakt du har med os. Benytter du eksempelvis vores tjenester til at lave en booking på nettet, bruger vi dine oplysninger til at leve op til vores forpligtelse om at gennemføre og håndtere bookingen i overensstemmelse med vores kontrakt med dig.
  • Berettiget interesse: Vi bruger muligvis dine oplysninger af berettiget interesse, f.eks. til at give dig det bedst mulige indhold på vores website, e-mails og nyhedsbreve til at forbedre og promovere vores produkter og tjenester samt indholdet på vores website og til administrative formål, til afsløring af svindel og af juridiske årsager.
  • Samtykke: Vi kan med dit samtykke bruge dine personoplysninger til direkte markedsføring. Du kan trække dit samtykke tilbage når som helst ved at kontakte os på en af adresserne i slutningen af denne erklæring om databeskyttelse.

Hvordan deler vi dine personoplysninger med tredjeparter?

  • Booking.com: Vi samarbejder med Booking.com B.V. med hovedsæde på Herengracht 597, 1017 CE Amsterdam, Nederlandene (www.booking.com) (herefter Booking.com) for at tilbyde dig vores bookingtjenester på nettet. Vi leverer indhold til dette website, og du booker direkte hos os, dog behandles reservationerne hos Booking.com. De oplysninger du udfylder på dette website, vil derfor også blive delt med Booking.com og dets samarbejdspartnere. Det kan dreje sig om personoplysninger såsom dit navn, dine kontaktoplysninger, betalingsoplysninger, navne på de gæster du rejser sammen med, samt enhver præference du angiver når du booker. Du kan læse mere om Booking.com på siden Om Booking.com.
    Booking.com sender dig en e-mailbekræftelse, en e-mail forud for ankomsten samt information om området og overnatningsstedet. Booking.com tilbyder dig desuden døgnåben kundeservice fra dets lokale kontorer på mere end 20 sprog. Når du deler dine oplysninger med Booking.coms globale kundeservice, giver det dem mulighed for at hjælpe dig. Booking.com vil eventuelt bruge dine oplysninger til tekniske, analytiske og markedsføringsmæssige formål som beskrevet i Booking.coms erklæring om databeskyttelse. Dette kan medføre at dine oplysninger også deles med andre medlemmer af Priceline Group (Agoda.com, Rentalcars.com og Kayak.com) til analyse med henblik på at tilbyde dig rejserelaterede tilbud der eventuelt har interesse for dig, samt tilbyde dig skræddersyet service. Hvis du har spørgsmål angående Booking.coms behandling af dine personoplysninger, bedes du kontakte customer.service@booking.com.
  • BookingSuite: Dine personoplysninger kan blive delt med BookingSuite B.V. med hovedsæde på Herengracht 597, 1017 CE Amsterdam, Nederlandene (suite.booking.com), som er det website der driver websitet. BookingSuite leverer dine personoplysninger til Booking.com til ovennævnte formål.
  • Tredjepartstjenesteudbydere: Vi kan anvende tjenesteudbydere til at behandle dine personoplysninger udelukkende på vores vegne. Denne behandling har til formål at facilitere betalinger, udsende markedsføringsmateriale eller udføre analytiske supportjenester. Dem der behandler informationen, er bundet af fortrolighedsklausuler og har ikke tilladelse til at bruge dine personoplysninger til egne formål eller noget andet formål.
  • Kompetente myndigheder: Vi fremlægger personoplysninger til retshåndhævende myndigheder samt andre offentlige myndigheder i den udstrækning det er påkrævet af loven eller absolut nødvendigt grundet forebyggelse, opklaring eller retsforfølgelse af kriminelle handlinger eller svindel.

Opbevaring af personoplysninger

Vi opbevarer dine personoplysninger så længe som vi anser det for at være nødvendigt for at tilbyde dig tjenester, overholde gældende lovgivning (inkl. opbevaring af dokumenter), løse tvister med enhver part eller hvor det på anden måde giver os mulighed for at drive forretning. Alle opbevarede personoplysninger er underlagt denne erklæring om databeskyttelse.

Hvilke sikkerhedsforanstaltninger er der taget for at beskytte dine personligoplysninger?

I overensstemmelse med gældende lovgivning om databeskyttelse tager vi rimelige foranstaltninger for at forhindre uautoriseret adgang til og misbrug af personoplysninger. Vi benytter os af relevante og passende forretningsprocedurer og systemer til at beskytte de personoplysninger du giver os. Vi bruger også sikkerhedsprocedurer og tekniske og fysiske restriktioner til at få adgang til og gøre brug af personoplysninger på vores servere. Det er kun autoriseret personale som har adgang til personoplysninger i forbindelse med deres arbejde.

Hvordan kan du kontrollere dine personoplysninger?

Du har til enhver tid ret til at gennemse de personoplysninger vi har om dig. Du kan bede om at få en oversigt over dine personoplysninger ved at sende en e-mail til den e-mailadresse der er oplyst herunder. Du bedes skrive "Anmodning om personlige oplysninger" i emnefeltet for at få hurtigere svar.
Du kan også kontakte os hvis du mener at de personoplysninger vi har om dig, er forkerte, hvis du mener vi ikke længere har ret til at bruge dine personoplysninger, eller hvis du har andre spørgsmål til hvordan dine personoplysninger bliver brugt eller om denne erklæring om databeskyttelse. Du bedes sende os en e-mail eller skrive til os ved hjælp af nedenstående kontaktoplysninger. Vi behandler din anmodning i henhold til gældende lovgivning om databeskyttelse.

Hvem er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger?

Hotel Avenida, Avenida Cesar Augusto, 55, 50003 Zaragoza, Spanien. Hvis du har forslag eller kommentarer til denne erklæring om databeskyttelse, bedes du sende en e-mail til info@hotelavenida-zaragoza.com.